Więcej widoków

Buty kucharskie, gastronomiczne Lorica S2, WRU, SRC ABEBA

Bez podatku 275,00 zł Z podatkiem 338,25 zł
3-10 dni roboczych

Trwałe i komfortowe obuwie robocze gastronomiczne, doskonałe obuwie dla kucharzy, gastronomii, przemysłu spożywczego Abeba. Stalowy podnosek. Wykonane z mikrofazy Lorica. Mozna prać w pralce.


 

SKU: 2130
Opis

Buty kucharskie, gastronomiczne ABEBA seria Anatom klasa S2, A, E, WRU, SRC to najwyższy poziom bezpieczęństwa i optymalny komfort noszenia. Polecane dla kucharzy, pracowników przemysłu spożywczego, gastronomii. Wykonane w części wierzchniej z wodoodpornej białej mikrofazy Lorica. Wyściółka wykonana między innymi z nićmi srebra. Na podbiciu gumowa wstawka regulacyjna. Wymienna wkładka ACC Wave (art. 3580). Nadają się do dezynfekcji obuwia HACCP-CO2. Antypoślizgowa, antystatyczna podeszwa, odporna na olej napędowy. Stalowy podnosek, podeszwa dwuwarstwowa PU/PU. Można prać w temperaturze do 30*C.

Norma: CE, EN ISO 20345:2007 S2, A, E, WRU, SRC

Materiał: biała mikrofaza Lorica

Kolor / rozmiar: biały, 36-48

Dostępne buty duże rozmiary: 49-50 za dopłatą

Informacje dodatkowe
SKU 2130
Dostęp 3-10 dni roboczych
Pakowanie W Paczce
Ostrza Kompatybilne Nie

Tagi produktów

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.